Vacature Docent/Docente Wapen & Gebruiksvoorwerpen creatie

In dit board zijn de vacatures voor verschillende posities op de Universiteit van Ameno te vinden. Lees de topics even door om erachter te komen wat de functies precies inhouden en wat de vereisten zijn om in aanmerking te komen voor een baan.
Fern van Roudan
Berichten: 83
Lid geworden op: ma jul 11, 2016 5:39 pm

Vacature Docent/Docente Wapen & Gebruiksvoorwerpen creatie

Bericht door Fern van Roudan » do aug 18, 2016 10:36 pm

Docent/Docente Wapen & Gebruiksvoorwerpen creatie

Functie omschrijving:
Als docent/docente Wapen & Gebruiksvoorwerpen creatie geef je niet alleen les aan de smid studenten maar ook aan de studenten van de Huurlingen gilde. Uiteraard moeten de smeden uitgebreid les krijgen in het creëren van wapens en gebruiksvoorwerpen en jij bent daar de aangewezen persoon voor. In de Kerkers heb je alle ruimte en mogelijkheden om ze dit te leren. Maar huurlingen moeten ook weten hoe zij hun wapens kunnen onderhouden en eventueel reparen.
Wel verwachten we regelmatige lesuren van je, en ook onderhoud van de eigen klaslokalen en daaraan verbonden oefenruimtes. Daar valt dus ook het nakijken van het studenten werk en het geven van cijfers. Ook is het belangrijk om bereid te zijn te helpen bij evenementen en eventuele toernooien. Je mag je lokalen en vertrekken zelf inrichten, en je leerlingen gerust mee de omgeving in nemen.

Verwachtingen:
We zijn 1 team, samen staan we sterk. Er zijn regels en daar dient men zich aan te houden, wanneer studenten dit niet willen corrigeren wij ze. We gaan dit niet hard handig doen door meteen ze van school te schoppen maar helpen ze de goede kant op. Raadpleeg desnoods het team of het schoolhoofd. Communicatie is dus essentieel, samen komen we er altijd uit. Ook ben je in staat de school meer tips te geven over hoe het beter kan in jou ogen. Het kan/mag om zowel op Cameno als op Valena les te geven, geef dit wel aan bij de motivatie.

Wat doen wij voor jou:
Hopelijk ga je ervaring op doen als moderater, en ook veel plezier hebben met uiteraard posten. Het is op dit forum toegestaan om meerder personages te hebben, als is het af te raden, want ze moeten wel allebei actief zijn. Het schoolhoofd staat natuurlijk altijd voor je klaar en het team van leraren ook. We bouwen aan een goeie school en geven onze studenten op die manier veel mee.

Stuur de sollicitatie via een pm naar Paradisuslux en gebruik daarvoor de volgende format:

Code: Selecteer alles

[b]Naam als leraar:[/b]
[b]Sollicitatie voor de functie:[/b] Docent/Docente Wapen & Gebruiksvoorwerpen creatie
[b]Motivatie:[/b] Vertel kort over jezelf, als personage, en waarom hij/zij graag deze baan wil.
[b]Eerdere ervaring:[/b] ben je al eerder leraar/moderator geweest? 

[b]Volwassenen personagekaart[/b]
Te vinden onder: Aanmelden als Speler – Volwassenen karakterkaart

[b]Probeer twee tot drie situaties uit te werken, zodat we een beeld kunnen krijgen hoe jij speelt met dit personage.[/b]
Afbeelding

Plaats reactie

Terug naar “Valena”