It is currently 29 Mar 2024 13:06

  • Vacatures
    Dit board is opgedeeld in meerdere onderdelen. In het hoofdboard kun je vacatures vinden voor moderatie posities of andere technische functies. In de subboards staan vacatures voor de verschillende scholen of voor het koningshuis.
    16 Topics
    16 Posts
    Last post Vacature Docent/Docente Filos…
    by Fern van Roudan View the latest post
  • Stamboombeheer
    Dit stuk van het forum is het domein van Alvardus de Stamboombeheerder. Hier worden onder andere geboortes en sterfgevallen bijgehouden. Ook kun je hier een lijst vinden van personages die bij de koninklijke families horen of rollen waar specifieke rassen voor gezocht worden
    22 Topics
    29 Posts
    Last post Re: Hofmakerij
    by Alvardus de Stamboombeheerder View the latest post
  • Aanmelden als speler
    Hier kun je een personagekaart aanmaken voor de persoon die je wilt spelen. Er zijn verschillende rassen beschikbaar en om jezelf een zo goed mogelijk beeld te vormen van je personage hebben we hiervoor een lijst gemaakt waarvan we graag willen dat je deze invult. Wanneer deze kloppend is zal je goedgekeurd worden en zal de aanmelding verplaatst worden naar de juiste plek.
    4 Topics
    6 Posts
    Last post Jules
    by Jules View the latest post
  • Goedgekeurde aanmeldingen
    Spelers wiens aanmelding reeds is goedgekeurd zijn hier terug te vinden. Ze worden gesorteerd op ras in de subboards. Om meer over een speler te weten te kunnen komen kun je in dit board kijken. Ook worden hier karmapunten en eigendommenlijsten bijgehouden.
    31 Topics
    70 Posts
    Last post Anna | 15 | De Kom | Kremersg…
    by Anna View the latest post
  • De scholenherbergen
    Semering word omringt door bergen die de provincie beschermen. Er zijn drie plekken die toegang bieden tot de provincie en hier is ene herberg te vinden. Omdatr er grote reistijden zijn om bij Semring te komen worden leerlingen hier verwacht. Gedurende een periode van 14 dagen verblijven ze hier, voordat ze met kietsen naar de twee scholen gebracht worden.
    1 Topics
    17 Posts
    Last post Re: Laat de wijn vloeien!
    by Matheson View the latest post
  • De Kom
    De Kom is een manier om de plek aan te duiden waar de "armen" van de Hy het scholendorp omarmen. Het dorp lijkt als het ware in een soort kommetje gebouwd te zijn. In het dorp wonen Eranezen die ervoor gekozen hebben om niet onder de bescherming van de drie koninkrijken te vallen. Het dorp ligt gedeeltelijk onder water zodat het toegankelijk is voor alle Rassen die Era rijk is en is voorzien van alles dat men noodzakelijk acht in een dorp.
    3 Topics
    47 Posts
    Last post Re: Op doorreis
    by Caleb View the latest post
  • Het terrein
    Dit is het terrein om de school heen. Het is een wijde omgeving die grenst aan het terrein van de Universiteit. Er staat geen hek tussen en leerlingen kunnen vrij de school van keuze bezoeken.
    6 Topics
    59 Posts
    Last post Re: Een moment van ontspanning
    by Caine View the latest post
  • De binnenplaats
    De binnenplaats is een groot plein met meerdere bankjes. Er zijn nissen in de stenen muur en een kleine moestuin ligt afgeschermd door een lage muur.Het is een plek waar leerlingen in alle rust samen kunnen komen, kunnen leren of zelfs toe kunnen geven aan tuinieren.
    3 Topics
    10 Posts
    Last post Iets voor mezelf
    by Kinda View the latest post
  • De catacomben
    De catacomben is het ondergrondse gedeelte van het kasteel. Hier komen de pijpen vanaf de Hy Breasir de school in komen Waar de gangen van de catacomben relatief laat zijn, zijn de plafonds van de lokaleln juist hoog. Er komt geen natuurlijk licht in de catacomben en een wenteltrap leidt nog iets dieper de grond in, naar de kerkers.
    4 Topics
    31 Posts
    Last post In opdracht
    by Skylor View the latest post
  • De begane grond
    Dit is de begane grond van het kasteel. De entree, eetzaal, keukens en andere kamers zijn op deze verdieping terug te vinden. Vanuit de catacombenkomen hier ook de eerste waterbuizen boven zeeniveau uit zodat waterwezens ook overal kunnen komen.
    2 Topics
    7 Posts
    Last post Re: Overrompeld en overspoeld
    by Kinda View the latest post
  • De eerste verdieping
    De eerste verdieping is een lange gang met nissen waar leerlingen plaats kunnen nemen. Op deze verdieping is het lokaal voor Maatschappijleer, Sociologie, Valuta en Geneeskrachten te vinden. Deze kun je bereiken middels de trap vanaf de begane grond of de waterbuizen. Op deze verdieping is eveneens de Ziekenboeg te vinden voor wanneer iemand een ongeluk heeft gehad of medische assistentie nodig acht.
    2 Topics
    15 Posts
    Last post Re: Moeder en zoon
    by Caine View the latest post
  • De tweede verdieping
    De tweede verdieping is ook een lange gang met nissen waar leerlingen plaats kunnen nemen. Op deze verdieping is het lokaal voor Aardrijkskunde, Geschiedenis en Grondstoffen & Edelmetalen te vinden. Deze kun je bereiken middels de trap vanaf de eerste verdieping of de waterbuizen. Op deze verdieping zijn eveneens de Meisjesslaapzalen te vinden als de Impasi teamkamer.
    1 Topics
    7 Posts
    Last post Re: Kennismaking
    by Tom View the latest post
  • De derde verdieping
    De derde verdieping is anders ingericht als de andere twee verdiepingen. Zo kan je hier gebruik maken van een heerlijk balkon, handig als je even een frisse neus wilt halen zonder helemaal naar beneden te hoeven gaan. Ook is hier de bibliotheek te vinden. De lessen Schrijven & Lezen, Muziek, Spreuken en Interpretatie van Visioenen en Dromen worden op deze verdieping gegeven. Als er koninklijk bezoek op Cameno komt, zullen zij ondergebracht worden in de op deze verdieping ingerichte Koningskamers. Ook deze verdieping is te bereiken door een trap vanaf de tweede verdieping of de waterbuizen.
    1 Topics
    8 Posts
    Last post Re: Begin van een nieuw verha…
    by Jax View the latest post
  • De vierde verdieping
    De vierde verdieping is ingericht met minder ruimtes, maar deze ruimtes zijn wel groter. De verdieping is te bereiken door een trap vanaf de derde verdieping of de waterbuizen. Op deze verdieping is het kantoor van de Daitas te vinden. Ook is zijn op deze verdieping de Jongens slaapzalen en het lokaal voor Hemellichamen & Interpretatie gemaakt. Verder is hier nog de Stilteruimte te vinden, voor de Eranezen die behoefte hebben om met de goden te spreken zonder gestoord te worden.
    3 Topics
    32 Posts
    Last post Re: Onaangekondigd bezoek
    by Luni View the latest post
  • Eilanden boven Roudan
    Dit zijn de eilanden die boven Roudan liggen. Ze zijn alleen te bereiken per boot, of wanneer met een sterke vlieger is. Ze worden van links naar rechts opgesomd
    0 Topics
    0 Posts
    No posts
  • Vasteland Roudan hoog
    Dit is het vasteland van Roudan dat begint bij de zee dat naar de eilanden reikt en eindigt vlak boven de hoofdstad.
    2 Topics
    18 Posts
    Last post Re: Hoogspanning
    by Fern van Roudan View the latest post
  • Vasteland Roudan midden
    Dit is het midden van het vasteland in Roudan. Het heeft aan de rechterkant van het land zee, maar is verder omringt door land. In dit gedeelte van Roudan is eveneens de hoofdstad (Kelketrel) en de residentie van het koningshuis te vinden.
    0 Topics
    0 Posts
    No posts
  • Vasteland Roudan laag
    Dit is het vasteland van Roudan dat onderin de kaart te vinden is. Het heeft aan twee zijden zee en de linkerkant van het land grenst aan het koninkrijk Illarum. In dit gedeelte van het land is onder andere de stad Tygera te vinden, welke de afgelopen vijftien jaar de onofficiële woonplek van Fern van Roudan is geweest.
    1 Topics
    7 Posts
    Last post Re: Vrouwen met een missie
    by Kathelynn View the latest post
  • Eiland onder Roudan: Gilamar
    Dit is het gedeelte van Roudan dat onder het vasteland ligt. Ook dit eiland is alleen per boot te bereiken, of men moet kunnen vliegen. Aan de linkerkant van het eiland is Illarum in de verte zichtbaar.
    0 Topics
    0 Posts
    No posts
  • Latsin
    Provincie die grenst aan het land van Illarum
    0 Topics
    0 Posts
    No posts
  • Topics
    Posts
    Last post
  • Eilanden boven Persh
    Dit zijn de eilanden die boven Persh liggen. Hier is het in de winters zo koud dat de Hy volledig dicht vriest.
    0 Topics
    0 Posts
    No posts
  • Vasteland Persh hoog
    Dit is het vasteland van Persh. Aan de rechterkant ligt de havenstad Chromir, welke een de enige manier is om het vasteland van Roudan te bereiken zonder door Illarum te hoeven reizen.
    0 Topics
    0 Posts
    No posts
  • Vasteland Persh midden
    Dit is het midden van het vasteland van Persh. Aan de linkerkant ligt de zee, met de rotseilanden op niet al te grote afstand. Aan de rechterkant liggen de bergen die de scholenprovincie Semering en Persh van elkaar afschermen.
    0 Topics
    0 Posts
    No posts
  • Vasteland Persh laag
    Het vasteland van Persh dat zich onderaan het land bevind grenst aan Persh. Dit is een streek waar het met regelmaat onrustig is doordat Illarum nog wel eens wil pogen om de grenzen van diens land te verruimen. Tot op heden heeft het nog niet tot een oorlog geleid, maar er is zeker spanning tussen het koningshuis van Persh en dat van Illarum.
    0 Topics
    0 Posts
    No posts

Who is online

In total there are 2 users online :: 0 registered, 0 hidden and 2 guests (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 49 on 24 Sep 2023 07:15

Statistics

Total posts 2460 • Total topics 315 • Total members 156 • Our newest member Hectortus