It is currently 08 Dec 2023 23:54

 • Vacatures
  Dit board is opgedeeld in meerdere onderdelen. In het hoofdboard kun je vacatures vinden voor moderatie posities of andere technische functies. In de subboards staan vacatures voor de verschillende scholen of voor het koningshuis.
  16 Topics
  16 Posts
  Last post Vacature Docent/Docente Filos…
  by Fern van Roudan View the latest post
 • Stamboombeheer
  Dit stuk van het forum is het domein van Alvardus de Stamboombeheerder. Hier worden onder andere geboortes en sterfgevallen bijgehouden. Ook kun je hier een lijst vinden van personages die bij de koninklijke families horen of rollen waar specifieke rassen voor gezocht worden
  22 Topics
  29 Posts
  Last post Re: Hofmakerij
  by Alvardus de Stamboombeheerder View the latest post
 • Aanmelden als speler
  Hier kun je een personagekaart aanmaken voor de persoon die je wilt spelen. Er zijn verschillende rassen beschikbaar en om jezelf een zo goed mogelijk beeld te vormen van je personage hebben we hiervoor een lijst gemaakt waarvan we graag willen dat je deze invult. Wanneer deze kloppend is zal je goedgekeurd worden en zal de aanmelding verplaatst worden naar de juiste plek.
  4 Topics
  6 Posts
  Last post Jules
  by Jules View the latest post
 • Goedgekeurde aanmeldingen
  Spelers wiens aanmelding reeds is goedgekeurd zijn hier terug te vinden. Ze worden gesorteerd op ras in de subboards. Om meer over een speler te weten te kunnen komen kun je in dit board kijken. Ook worden hier karmapunten en eigendommenlijsten bijgehouden.
  31 Topics
  70 Posts
  Last post Anna | 15 | De Kom | Kremersg…
  by Anna View the latest post
 • De scholenherbergen
  Semering word omringt door bergen die de provincie beschermen. Er zijn drie plekken die toegang bieden tot de provincie en hier is ene herberg te vinden. Omdatr er grote reistijden zijn om bij Semring te komen worden leerlingen hier verwacht. Gedurende een periode van 14 dagen verblijven ze hier, voordat ze met kietsen naar de twee scholen gebracht worden.
  1 Topics
  17 Posts
  Last post Re: Laat de wijn vloeien!
  by Matheson View the latest post
 • De Kom
  De Kom is een manier om de plek aan te duiden waar de "armen" van de Hy het scholendorp omarmen. Het dorp lijkt als het ware in een soort kommetje gebouwd te zijn. In het dorp wonen Eranezen die ervoor gekozen hebben om niet onder de bescherming van de drie koninkrijken te vallen. Het dorp ligt gedeeltelijk onder water zodat het toegankelijk is voor alle Rassen die Era rijk is en is voorzien van alles dat men noodzakelijk acht in een dorp.
  3 Topics
  47 Posts
  Last post Re: Op doorreis
  by Caleb View the latest post
 • Het terrein
  Dit is het terrein om de school heen. Het is een wijde omgeving die grenst aan het terrein van de Universiteit. Er staat geen hek tussen en leerlingen kunnen vrij de school van keuze bezoeken.
  6 Topics
  59 Posts
  Last post Re: Een moment van ontspanning
  by Caine View the latest post
 • De binnenplaats
  De binnenplaats is een groot plein met meerdere bankjes. Er zijn nissen in de stenen muur en een kleine moestuin ligt afgeschermd door een lage muur.Het is een plek waar leerlingen in alle rust samen kunnen komen, kunnen leren of zelfs toe kunnen geven aan tuinieren.
  2 Topics
  9 Posts
  Last post Re: Peeking, with Tom
  by Clary View the latest post
 • De catacomben
  De catacomben is het ondergrondse gedeelte van het kasteel. Hier komen de pijpen vanaf de Hy Breasir de school in komen Waar de gangen van de catacomben relatief laat zijn, zijn de plafonds van de lokaleln juist hoog. Er komt geen natuurlijk licht in de catacomben en een wenteltrap leidt nog iets dieper de grond in, naar de kerkers.
  3 Topics
  30 Posts
  Last post Re: In de stoel van vriendsch…
  by Caine View the latest post
 • De begane grond
  Dit is de begane grond van het kasteel. De entree, eetzaal, keukens en andere kamers zijn op deze verdieping terug te vinden. Vanuit de catacombenkomen hier ook de eerste waterbuizen boven zeeniveau uit zodat waterwezens ook overal kunnen komen.
  2 Topics
  7 Posts
  Last post Re: Overrompeld en overspoeld
  by Kinda View the latest post
 • De eerste verdieping
  De eerste verdieping is een lange gang met nissen waar leerlingen plaats kunnen nemen. Op deze verdieping is het lokaal voor Maatschappijleer, Sociologie, Valuta en Geneeskrachten te vinden. Deze kun je bereiken middels de trap vanaf de begane grond of de waterbuizen. Op deze verdieping is eveneens de Ziekenboeg te vinden voor wanneer iemand een ongeluk heeft gehad of medische assistentie nodig acht.
  2 Topics
  15 Posts
  Last post Re: Moeder en zoon
  by Caine View the latest post
 • De tweede verdieping
  De tweede verdieping is ook een lange gang met nissen waar leerlingen plaats kunnen nemen. Op deze verdieping is het lokaal voor Aardrijkskunde, Geschiedenis en Grondstoffen & Edelmetalen te vinden. Deze kun je bereiken middels de trap vanaf de eerste verdieping of de waterbuizen. Op deze verdieping zijn eveneens de Meisjesslaapzalen te vinden als de Impasi teamkamer.
  1 Topics
  7 Posts
  Last post Re: Kennismaking
  by Tom View the latest post
 • De derde verdieping
  De derde verdieping is anders ingericht als de andere twee verdiepingen. Zo kan je hier gebruik maken van een heerlijk balkon, handig als je even een frisse neus wilt halen zonder helemaal naar beneden te hoeven gaan. Ook is hier de bibliotheek te vinden. De lessen Schrijven & Lezen, Muziek, Spreuken en Interpretatie van Visioenen en Dromen worden op deze verdieping gegeven. Als er koninklijk bezoek op Cameno komt, zullen zij ondergebracht worden in de op deze verdieping ingerichte Koningskamers. Ook deze verdieping is te bereiken door een trap vanaf de tweede verdieping of de waterbuizen.
  1 Topics
  8 Posts
  Last post Re: Begin van een nieuw verha…
  by Jax View the latest post
 • De vierde verdieping
  De vierde verdieping is ingericht met minder ruimtes, maar deze ruimtes zijn wel groter. De verdieping is te bereiken door een trap vanaf de derde verdieping of de waterbuizen. Op deze verdieping is het kantoor van de Daitas te vinden. Ook is zijn op deze verdieping de Jongens slaapzalen en het lokaal voor Hemellichamen & Interpretatie gemaakt. Verder is hier nog de Stilteruimte te vinden, voor de Eranezen die behoefte hebben om met de goden te spreken zonder gestoord te worden.
  3 Topics
  32 Posts
  Last post Re: Onaangekondigd bezoek
  by Luni View the latest post
 • Eilanden boven Roudan
  Dit zijn de eilanden die boven Roudan liggen. Ze zijn alleen te bereiken per boot, of wanneer met een sterke vlieger is. Ze worden van links naar rechts opgesomd
  0 Topics
  0 Posts
  No posts
 • Vasteland Roudan hoog
  Dit is het vasteland van Roudan dat begint bij de zee dat naar de eilanden reikt en eindigt vlak boven de hoofdstad.
  2 Topics
  17 Posts
  Last post Re: Hoogspanning
  by Syrna van Roudan View the latest post
 • Vasteland Roudan midden
  Dit is het midden van het vasteland in Roudan. Het heeft aan de rechterkant van het land zee, maar is verder omringt door land. In dit gedeelte van Roudan is eveneens de hoofdstad (Kelketrel) en de residentie van het koningshuis te vinden.
  0 Topics
  0 Posts
  No posts
 • Vasteland Roudan laag
  Dit is het vasteland van Roudan dat onderin de kaart te vinden is. Het heeft aan twee zijden zee en de linkerkant van het land grenst aan het koninkrijk Illarum. In dit gedeelte van het land is onder andere de stad Tygera te vinden, welke de afgelopen vijftien jaar de onofficiële woonplek van Fern van Roudan is geweest.
  1 Topics
  7 Posts
  Last post Re: Vrouwen met een missie
  by Kathelynn View the latest post
 • Eiland onder Roudan: Gilamar
  Dit is het gedeelte van Roudan dat onder het vasteland ligt. Ook dit eiland is alleen per boot te bereiken, of men moet kunnen vliegen. Aan de linkerkant van het eiland is Illarum in de verte zichtbaar.
  0 Topics
  0 Posts
  No posts
 • Latsin
  Provincie die grenst aan het land van Illarum
  0 Topics
  0 Posts
  No posts
 • Topics
  Posts
  Last post
 • Eilanden boven Persh
  Dit zijn de eilanden die boven Persh liggen. Hier is het in de winters zo koud dat de Hy volledig dicht vriest.
  0 Topics
  0 Posts
  No posts
 • Vasteland Persh hoog
  Dit is het vasteland van Persh. Aan de rechterkant ligt de havenstad Chromir, welke een de enige manier is om het vasteland van Roudan te bereiken zonder door Illarum te hoeven reizen.
  0 Topics
  0 Posts
  No posts
 • Vasteland Persh midden
  Dit is het midden van het vasteland van Persh. Aan de linkerkant ligt de zee, met de rotseilanden op niet al te grote afstand. Aan de rechterkant liggen de bergen die de scholenprovincie Semering en Persh van elkaar afschermen.
  0 Topics
  0 Posts
  No posts
 • Vasteland Persh laag
  Het vasteland van Persh dat zich onderaan het land bevind grenst aan Persh. Dit is een streek waar het met regelmaat onrustig is doordat Illarum nog wel eens wil pogen om de grenzen van diens land te verruimen. Tot op heden heeft het nog niet tot een oorlog geleid, maar er is zeker spanning tussen het koningshuis van Persh en dat van Illarum.
  0 Topics
  0 Posts
  No posts

Who is online

In total there are 2 users online :: 0 registered, 0 hidden and 2 guests (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 49 on 24 Sep 2023 07:15

Statistics

Total posts 2456 • Total topics 314 • Total members 154 • Our newest member AlexSpride